Help
top logo

Raamsdonksveer

Opdidakt Heesch

Algemeen
In september 2013 is in Raamsdonksveer de jongste vestiging van Opdidakt geopend. Ons werkgebied strekt zich uit van Raamsdonksveer naar omringende gemeenten als Geertruidenberg, Made/Drimmelen, Hank/Dussen, Oosterhout, Terheijden, Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Daarnaast is Opdidakt actief in de gemeenten behorend bij het land van Heusden en Altena.

Opdidakt Raamsdonksveer is gehuisvest in het centrum van Raamsdonksveer. Het adres is Haven 19-21. Alle kamers zijn gesitueerd op de begane grond en daarom zeer geschikt voor het ontvangen van onze leerlingen en hun ouders. We beschikken over meerdere werkkamers voor gesprekken, onderzoek en begeleiding. Verder beschikken we over een wachtruimte en een drama/spel ruimte. 

De vestiging is goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor het gebouw en in de nabije omgeving.

Werkwijze en aanbod
In Raamsdonksveer kunnen alle zorgactiviteiten aangeboden worden. Dit betreft remedial teaching, huiswerk- en studiebegeleiding, testen en onderzoek, drama- en speltherapie, cognitieve gedragstherapie, psychologische zorg in de 1e lijn, ernstige enkelvoudige dyslexie (EED), PGB-begeleiding, ouderbegeleiding.

Ouders en particuliere cliënten nodigen wij altijd uit voor een vrijblijvend kennismakings- of  intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt alles rustig op een rijtje gezet. Aan het eind wordt beoordeeld welke actie en welk aanbod het beste passen bij uw hulpvraag.
Aangezien wij geen wachtlijsten willen doen wij al het mogelijke om binnen 1 á 2 weken te kunnen starten.

Voor scholen en instellingen werkt het meestal andersom. Wij maken een afspraak en komen ons aanbod in een persoonlijk gesprek toelichten om met u te bespreken hoe we het een en ander op maat binnen uw school kunnen realiseren.

Wij hanteren in principe standaardtarieven, maar prijzen kunnen variëren afhankelijk van de hulpvraag. U kunt hierover contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Opdidakt Raamsdonksveer
 

Wendy van Biesen
Vestigingsleider/Orthopedagoog

Haven 19-21
4941 DE Raamsdonksveer
0162-820996
06-45732751
raamsdonksveer@opdidakt.nl
 

Opdidakt hoofdvestiging - Rompertsebaan 58 - 5231 GT `s-Hertogenbosch - Telefoon: +31 73 640 5000 - Email: info@opdidakt.nl - 2014
Laden